Trebaš opremu za Squash?

Nabava opreme

Nabava opreme

Trebaš opremu za Squash?

POSEBNA PONUDA

POSEBNA PONUDA

SPECIJALNO ZA ČLANOVE UDRUGE SQUASHer!!! Ako želite vrhunski reket koji puca najrjeđe od svih - ovo je pravi izbor za vas! Carboflex 140, 2008 model, 550,00 kn Opširnije »


Žice

Žice

Novo u ponudi i vrlo povoljno! Novo u ponudi udruge Squasher Osijek je kvalitetna i samo za osobe koje iskažu zanimanje žica za squash rekete. Profesionalna Squash žica visoke kvalitete Tecnifibre Multipower Squash String. Kupite po vrlo povoljnoj cijeni već danas! DEBLJINA ŽICE: 1.15mm BOJA: žuta CIJENA: 60,00 kn Opširnije »


Harrow Squash reketi

Udruga Squasher Osijek je opet u posjedu vrhunske Squash opreme - Harrow Swuash Reketi! Vrhunska kvaliteta reketa, odličan balans i žica, samo 145g, izuzetan izgled i to sve za svega 400,00 kn! Ponuda vrijedi do isteka zaliha... a brzo se tope... Za sve daljnje informacije NAZOVITE 098/ 66 66 26. Opširnije »


Squash reketi Karakal i Oliver

Sponzor SQUASHer reprezentacije - KARAKAL - vrhunski reketi, dizajnirani za rekreativce i profesionalce prilagođeni za sve igrače, novi design, tenički usavršeni. Karakal je proizveo najlakši squash reket na svijetu 100g. Karakal je odličan reket, najprodavaniji u Osijeku, ali i vani. Na nedavno odrzanom turniru Osijek Open bili smo svjedoci da sa Karakalom igraju... Opširnije »

Delecto

Drava

Ortostep

Sport4Pro Squash